Регистрация на портале      Вход
UkrStroy.net
где искать:              

Як обрати надійного підрядника для великого будівництва?

Геодезичні дослідження, підготовка території, земляні, кам'яні, бетонні, залізобетонні, покрівельні, та опоряджувальні роботи, благоустрій прилеглої території — «Будівельна фірма СЕРВІССТРОЙ».

Надійний підрядник для великого будівництва

Що більший розмах будівництва, то важче вибрати надійного підрядника, який буде вчасно та в повному обсязі виконувати загальнобудівельні роботи.

«Будівельна фірма СЕРВІССТРОЙ» завжди готова надати всі послуги з будівництва та проєктування різних об'єктів, зробити цей процес максимально швидким та комфортним. Спроєктуємо, збудуємо, здамо вчасно з повною гарантією, для співпраці достатньо заповнити форму зворотнього зв’язку на сайті, або зателефонувати за вказаним номером. Тому в цій статті ми допоможемо вам розібратися та відповісти на питання: 

  • На що варто звертати увагу?
  • Як провести попередню перевірку?
  • Як зекономити дорогоцінний час, не витрачаючи його на постійні контролі?

Детально про це далі.

На що варто звертати увагу під час вибору підрядника

Загальнобудівельні роботи — це комплекс послідовних робіт від початку будівництва та до здачі готового об’єкта. Тому під час вибору підрядника важливо звернути увагу на такі аспекти:

  • Компетентність. Працівники підрядної компанії мають добре розумітися на всіх нюансах майбутніх робіт. У випадку внесення своїх рекомендацій та змін добре аргументувати свої дії та рішення.
  • Наявність підтверджених сертифікатів. Надає необхідне ліцензування, інформацію про кількість кваліфікованих працівників, чи працює за договором та які пропонує варіанти оплати.
  • Перелік послуг. Мають входити всі види необхідних для вас робіт та не тільки.
  • Досвід. Переконайтесь самостійно, що підрядна компанія раніше вже успішно виконувала все необхідне для вашого будівництва.
  • Техніка та обладнання. Майбутній підрядник має мати у власності усю необхідну для виконання робіт будівельну техніку, обладнання та інструменти в достатній кількості.
  • Гарантія. Якщо підрядник не може надати юридичні гарантії на свої роботи, то краще шукати іншого.
  • Ціна. Прайс на загальнобудівельні роботи буде різнитися від їхньої кількості та строків, але він немає виходити за межі середнього по ринку.

Як самостійно перевірити підрядника?

Багато будівельних підрядників мають гарні веб-сайти, які розраховані заманити потенційних замовників, або розказують дуже улесливі історії про свою діяльність. Але завжди варто розгорнути обгортку і подивитись, а що ж там всередині та зробити це можливо завдяки державним реєстрам, в яких легко перевірити достовірність поданої потенційним партнером інформації, а саме:

  • Єдиний державний реєстр юросіб, ФОПів та громадських формувань (ЄДРПОУ), де завжди можна дізнатись, чи зареєстрована компанія офіційно, ким, коли з яким статутним капіталом та які роботи може офіційно виконувати згідно з КВЕДами.
  • Єдиний державний реєстр судових рішень дозволяє отримати дані про суди з потенційним підрядником та які судові рішення стосовно нього було винесено.
  • Єдиний реєстр боржників розкаже про чинні заборгованості фізичних та юридичних осіб, якщо компанія має перед кимось заборгованості, то справ з нею краще не мати.
  • Також ви можете скористатись сайтами про відгуки в необхідній сфері діяльності.
  • Дізнайтесь думки про підрядника в попередніх замовників, зателефонувавши їм.
Комментарии
Віктор Павлів [16.03.2023г. 19:39]  
Дуже цікава стаття! Я особисто вибирав підрядника «КБК-Україна»
Леонид Карпов [24.03.2023г. 01:25]
Круто. Я обирав підрядника «Київ Каркас». Цілком задоволений їхньою роботою.
Читайте также
Кирпич указанной марки отличается универсальностью использования. Из него можно построить как декоративный колодец во дворе, так и крепкую межкомнатную перегородку в жилом доме. Этот кирпич достаточно прочный и удобный в использовании, поэтому он встречае
Когда становиться вопрос строительства малоэтажных объектов, в частности до 5 этажей, помимо проектирования плана здания перед застройщиками или частными лицами возникает задача выбора материала для возведения стен и перекрытий.
Каждому владельцу загородного дома хочется, чтобы его дом был не только расположен в красивой местности, на ухоженном участке, не только радовал глаз красотой линий, гармонией с окружающим л
Все статьи рубрики Строительство дома

© 2005 - 2024 Строительный портал UkrStroy.net
О нас    Реклама на сайте    Обратная связь    Сообщить об ошибке