Регистрация на портале      Вход
UkrStroy.net
где искать:              

Як обрати надійного підрядника для великого будівництва?

Геодезичні дослідження, підготовка території, земляні, кам'яні, бетонні, залізобетонні, покрівельні, та опоряджувальні роботи, благоустрій прилеглої території — «Будівельна фірма СЕРВІССТРОЙ».

Надійний підрядник для великого будівництва

Що більший розмах будівництва, то важче вибрати надійного підрядника, який буде вчасно та в повному обсязі виконувати загальнобудівельні роботи.

«Будівельна фірма СЕРВІССТРОЙ» завжди готова надати всі послуги з будівництва та проєктування різних об'єктів, зробити цей процес максимально швидким та комфортним. Спроєктуємо, збудуємо, здамо вчасно з повною гарантією, для співпраці достатньо заповнити форму зворотнього зв’язку на сайті, або зателефонувати за вказаним номером. Тому в цій статті ми допоможемо вам розібратися та відповісти на питання: 

  • На що варто звертати увагу?
  • Як провести попередню перевірку?
  • Як зекономити дорогоцінний час, не витрачаючи його на постійні контролі?

Детально про це далі.

На що варто звертати увагу під час вибору підрядника

Загальнобудівельні роботи — це комплекс послідовних робіт від початку будівництва та до здачі готового об’єкта. Тому під час вибору підрядника важливо звернути увагу на такі аспекти:

  • Компетентність. Працівники підрядної компанії мають добре розумітися на всіх нюансах майбутніх робіт. У випадку внесення своїх рекомендацій та змін добре аргументувати свої дії та рішення.
  • Наявність підтверджених сертифікатів. Надає необхідне ліцензування, інформацію про кількість кваліфікованих працівників, чи працює за договором та які пропонує варіанти оплати.
  • Перелік послуг. Мають входити всі види необхідних для вас робіт та не тільки.
  • Досвід. Переконайтесь самостійно, що підрядна компанія раніше вже успішно виконувала все необхідне для вашого будівництва.
  • Техніка та обладнання. Майбутній підрядник має мати у власності усю необхідну для виконання робіт будівельну техніку, обладнання та інструменти в достатній кількості.
  • Гарантія. Якщо підрядник не може надати юридичні гарантії на свої роботи, то краще шукати іншого.
  • Ціна. Прайс на загальнобудівельні роботи буде різнитися від їхньої кількості та строків, але він немає виходити за межі середнього по ринку.

Як самостійно перевірити підрядника?

Багато будівельних підрядників мають гарні веб-сайти, які розраховані заманити потенційних замовників, або розказують дуже улесливі історії про свою діяльність. Але завжди варто розгорнути обгортку і подивитись, а що ж там всередині та зробити це можливо завдяки державним реєстрам, в яких легко перевірити достовірність поданої потенційним партнером інформації, а саме:

  • Єдиний державний реєстр юросіб, ФОПів та громадських формувань (ЄДРПОУ), де завжди можна дізнатись, чи зареєстрована компанія офіційно, ким, коли з яким статутним капіталом та які роботи може офіційно виконувати згідно з КВЕДами.
  • Єдиний державний реєстр судових рішень дозволяє отримати дані про суди з потенційним підрядником та які судові рішення стосовно нього було винесено.
  • Єдиний реєстр боржників розкаже про чинні заборгованості фізичних та юридичних осіб, якщо компанія має перед кимось заборгованості, то справ з нею краще не мати.
  • Також ви можете скористатись сайтами про відгуки в необхідній сфері діяльності.
  • Дізнайтесь думки про підрядника в попередніх замовників, зателефонувавши їм.
Комментарии
Віктор Павлів [16.03.2023г. 19:39]  
Дуже цікава стаття! Я особисто вибирав підрядника «КБК-Україна»
Леонид Карпов [24.03.2023г. 01:25]
Круто. Я обирав підрядника «Київ Каркас». Цілком задоволений їхньою роботою.
Читайте также
Строительство дома не может завершиться без сооружения крыши. Соответственно, требуется подобрать кровельный материал. Современные производители предлагают огромный ассортимент различных видов покрытий. Но прежде чем определится с выбором, необходимо выде
Дом на пляже подстерегает множество природных стихий, первая из них, как мы уже написали, вода, вторая ветер и песчаные бури. Учитывая возможные проблемы, дом на берегу океана должен быть не только красивым, в первую очередь, прочным.
В наши дни всё больше людей желают навсегда распрощаться с шумными мегаполисами и перебраться поближе к природе. Чтобы осуществить свою давнишнюю мечту, многие приобретают земельные участки под индивидуальное строительство и возводят своё собственное жили
Все статьи рубрики Строительство дома

© 2005 - 2024 Строительный портал UkrStroy.net
О нас    Реклама на сайте    Обратная связь    Сообщить об ошибке