Регистрация на портале      Вход
UkrStroy.net
где искать:              

На лівому березі Києва збудують культурно-мистецький та спортивний комплекси

14 августа 2011г. 15:30
Столична влада розвиватиме соціальну та культурно-мистецьку мережі на лівому березі міста, щоб мешканці "спальних районів" мали такий же вільний доступ до соціально-культурних, освітніх і спортивних послуг, як і жителі центру.

Таку обіцянку дав заступник голови КМДА Леонід Новохатько в ефірі телеканалу "Київ".

"Усі кияни рівні в своїх правах. Тож ми обов"язково подбаємо про те, щоб навіть у найвіддаленіших від центра мікрорайонах належно сказав чиновник.

Він також додав, що міська влада підніматиме статус Києва як культурної столиці.

"Ми маємо не просто зберегти надбання в культурній галузі, а й внести до неї принципово нове. Зокрема, хочемо підняти Київ до загальноєвропейського та міжнародного культурного рівня. І для цього плануємо започаткувати 2-3 значні художньо-мистецькі акції", - сказав Новохатько.

Він нагадав, що Давос відомий на весь світ своїм економічним форумом, Канни - міжнародним кінофестивалем, Венеція - мистецьким Бієнале, а в Києві є фестиваль кінематографістів-початківців "Молодість", у якому вже взяли участь представники 43 країн.

"Ми можемо використати його "розкручене" ім"я та багаторічну історію для підвищення культурного іміджу Києва. У цьому напрямку й шукатимемо сучасні креативні ідеї", - переконаний чиновник.

Источник: http://kiev.pravda.com.ua/
Просмотров: 1657
Комментарии
Читайте также
Как отметил и. о. Директора Департамента транспортной инфраструктуры Киевской городской государственной администрации Иван Шпилевой, в этом году в столице продолжается строительство ряда крупных капитальных объектов, информирует пресс-служба КГГА.
15 мая 2014г.   
Еще одна идея архитекторов и проектантов — открыть в столице центр культурного развития, использовав для этого Украинский дом.
19 марта 2014г.   
Киевские дома могут не выдержать нынешнего сентября, который стал самым дождливым за последние 90 лет.
24 сентября 2013г.   
Все новости рубрики Столица

© 2005 - 2024 Строительный портал UkrStroy.net
О нас    Реклама на сайте    Обратная связь    Сообщить об ошибке