UkrStroy.net

На лівому березі Києва збудують культурно-мистецький та спортивний комплекси

14 августа 2011г. 15:30
Столична влада розвиватиме соціальну та культурно-мистецьку мережі на лівому березі міста, щоб мешканці "спальних районів" мали такий же вільний доступ до соціально-культурних, освітніх і спортивних послуг, як і жителі центру.

Таку обіцянку дав заступник голови КМДА Леонід Новохатько в ефірі телеканалу "Київ".

"Усі кияни рівні в своїх правах. Тож ми обов"язково подбаємо про те, щоб навіть у найвіддаленіших від центра мікрорайонах належно сказав чиновник.

Він також додав, що міська влада підніматиме статус Києва як культурної столиці.

"Ми маємо не просто зберегти надбання в культурній галузі, а й внести до неї принципово нове. Зокрема, хочемо підняти Київ до загальноєвропейського та міжнародного культурного рівня. І для цього плануємо започаткувати 2-3 значні художньо-мистецькі акції", - сказав Новохатько.

Він нагадав, що Давос відомий на весь світ своїм економічним форумом, Канни - міжнародним кінофестивалем, Венеція - мистецьким Бієнале, а в Києві є фестиваль кінематографістів-початківців "Молодість", у якому вже взяли участь представники 43 країн.

"Ми можемо використати його "розкручене" ім"я та багаторічну історію для підвищення культурного іміджу Києва. У цьому напрямку й шукатимемо сучасні креативні ідеї", - переконаний чиновник.

Источник: http://kiev.pravda.com.ua/
Просмотров: 1659
Все новости рубрики Столица

© 2005 - 2024 Строительный портал UkrStroy.net