UkrStroy.net

Якість та надійність, перевірені роками

Колись, ще за часів древнього Вавилону, люди створили цеглу, як найміцніший і найкращий будівельний матеріал. Йшли роки і століття, змінювалися стилі, впливи, мода і вимоги. Але цегла завжди залишала за собою передові позиції. І  сьогодні цегла - це загальновизнаний матеріал, тому що в цій галузі, як ні в якій іншій, якість та надійність найголовніші фактори.
Змінюються часи, змінюються майстри і технології, але такий надійний і перевірений століттями матеріал як клінкерна цегла лишається фаворитом серед будівельних матеріалів.

 «Партнер №1»
Якість та надійність, перевірені роками
Успішність бізнесу визначається можливістю розвиватися, а розвиток компанії – це не лише внутрішні ресурси, мудре управління, велику роль в цій справі відіграє і те, хто ваш партнер, хто вас підтримує і вболіває з вами за спільну справу.
Надійність, професійність і досвід багато в чому визначають загальний авторитет будь-якої компанії.
Компанія ПП «МКТ7» (ТМ «Новая Крепость») – лідер з комплексного постачання лицьової цегли в Києві та в Україні.
10 років досвіду і незмінна якість продукту, з яким вони працюють, визначають надійність цієї компанії на ринку та стали запорукою стабільності в партнерстві та співпраці.
10 років на ринку – це значний термін, і для компанії ПП «МКТ7» – це заслужений авторитет та визнання, підтверджене справами, які вже сьогодні можуть визначати це підприємство в будівельній галузі як «Партнер №1».На сьогодні компанія є ексклюзивним постачальником цегли ТОВ «Керамейя».
Компанія ПП «МКТ7» впевнено, що не лише цегла,  досвід і стабільність на сьогодні є головними, а й професіоналізм людей, які працюють з цим матеріалом.
Компанія ПП «МКТ7» завжди перебуває в пошуку кращих рішень для клієнтів, вони не зупиняються на досягнутому, прагнуть дати своєму партнеру якомога більше. Віднедавна Компанія ПП «МКТ7» займається не лише постачання цегли, а й навчання спеціалістів які з нею працюватимуть. 21 травня стартувала навчальна програма «Майстер з кладки клінкеру», партнером якої виступає ведучий виробник клінкерної цегли в Україні ТОВ «Керамейя».
Програма охопила вісім міст України: Київ, Вінницю, Одесу, Сімферополь, Дніпропетровськ, Донецьк, Славянськ та Харків.
«Майстер з кладки клінкеру» – це навчальні курси для мулярів, які орієнтовані на формування культури кладки клінкеру. Адже клінкерна цегла – це матеріал, який підтвердив власну якість роками, і на сьогодні він теж вважається одним із найдовговічніших матеріалів. Для прикладу, компанія «Керамейя» гарантує, що їхня клінкерна цегла не втратить своїх експлуатаційних властивостей і через 100 років. Але маючи справу з клінкером, замало мати просто якісний матеріал, важливо бути справжнім майстром і знати всі особливості роботи з ним.
Клінкерна цегла набула особливої популярності не так давно, і зараз із нею працюють майстри, які мають лише загальні знання в мулярській справі і ніякого досвіду роботи з клінкером. Вони потребують спеціалізованих знань для того, щоб бути справжніми «профі» у використанні цього фасадного матеріалу. Навчання проводили кваліфіковані муляри з великим досвідом кладки. Учбовий курс охоплював усю технологію кладки клінкерної цегли – від виготовлення розчину до гідроізоляції і забезпечення вентиляції фасадної стіни. Слухачів забезпечили інформаційними матеріалами, які містили всі теоретичні дані з курсу, а також надали можливість закріпити отримані знання на практиці. Для проведення навчання компанією ПП «МКТ7» та ТОВ «Керамейя» було надано базу і створено всі необхідні умови. За результатами проведеного майстер-класу слухачі отримали посвідчення про засвоєння навчальної програми. Завершилася програма 29 травня в Харкові.
Навчальні курси від компанії ПП «МКТ7» – це приклад, коли компанія вболіває за продукт, не лише до моменту його продажу, а й в процесі його використання. Адже якість матеріалу помножена на знання та досвід кваліфікованих спеціалістів в результаті дадуть той необхідний ефект задоволення клієнта, який буде насолоджуватися оздобленням і зовнішнім виглядом будинку ще довгі роки.
Обираючи ТМ «Новая Крепость» своїм партнером ви робите ставку саме на якість, надійність, досвід, стабільність і ціни, які є найкращими у співвідношенні ціна-якість.




Офіс компанії знаходиться за адресою: Київ, вул. Чигоріна 12, оф. 410
Телефон: (044) 539-34-93, (067)404-59-19
E-mail: mkt7.sales@gmail.com   www.kirpich.kiev.ua
Склад: Київ, пров. Радищева, 4   Телефон: (067)409-38-20

Все статьи рубрики

© 2005 - 2024 Строительный портал UkrStroy.net